1% felajánlás

Korszerűbb Általános Iskoláért Alapítvány

Adószám: 18403226-1-05

Bankszámlaszám: 10200139-27019489-00000000

Tisztelt Szülők!

Kérjük Önöket, hogy támogassák iskolánkat oktatási, - nevelési céljaink elérésében azzal, hogy adóbevalláskor alapítványunknak ajánlják fel az adójuk
1 %-át.

Az így befolyt összeg lehetőséget biztosít számunkra a tárgyi feltételek javítására, tanítványaink motiválására, segítésére.

Köszönettel:

az alapítvány kuratóriuma

Étkeztetéssel kapcsolatos telefonszám:

      +36-46-500-068

Eseménynaptár 2021/2022

A 2021/2022-es tanév aktuális eseménynaptára megtekinthető itt.

Elektronikus ügyintézés

Az elektronikus ügyintézésselkapcsolatos tudnivalók megtekinthetők itt.

Étlap

Iskolapszichológus

Iskolánkban Farkas Erika pszichológus az alábbi időpontokban tart fogadóórát:

minden páratlan héten csütörtök 8:00 - 12:00

Kérjük minden esetben telefonon egyeztessen időpontot a 06-46/506-257-es telefonszámon!

E-napló

Étkezés befizetésének számlaszáma

SZÁMLASZÁM: 10700086-67733123-53300005

(A megjegyzés rovatba fel kell tüntetni a gyermek nevét, osztályát és a térítési díjról szóló számla sorszámát)

Facebook

 

Ifjúsági mentálhigiénés szolgálat

Görömbölyi Tagiskola weblapja

Támogatás

Az iskola honlapjának tárhelyét és domain nevét Szak Endre, Szak Lénárd (2.a) és Szak Bernadett (6.b) tanulók édesapja biztosítja.

Tisztelt Szülők!

Szeretettel köszöntöm Önöket a 2020/2021-es tanév alkalmából. Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy a tanévet szigorú, különleges szabályok szerint kezdjük meg. Ezeknek a betartása a sok nehézség és kellemetlenség ellenére közös érdekünk. Mindent háttérbe szorítva, amire eddig soha nem volt példa, a járvány elkerülésére, megfékezésére kell összpontosítanunk, hogy a közeli jövőben már teljes erőnkkel, azokkal a fontos dolgokkal foglalkozhassunk, amihez a képesítéseinket megszereztük. Ehhez közös gondolkodásra, toleranciára, szoros együttműködésre van szükségünk és arra, hogy ebben a nehéz helyzetben mindenki felelőségteljesen éljen és viselkedjen.

 • Nagyon fontos és általános elvárásunk, hogy kizárólag egészségesen, tünetmentesen küldheti be a szülő a gyermekét az intézménybe.
 • Az tanulók és felnőttek hőmérsékletét alkalomszerűen ellenőrizni fogjuk.
 • A maszk a gyermekek számára nem kötelező, ám 12 éves kor felett ajánlott a viselése.
 • Iskolánk kérése, hogy a gyerekek a reggeli és a délutáni ügyeletben csak a legszükségesebb időt töltsék az intézményben.
 • A reggeli belépésnél az alsó tagozatosok a főbejáraton, a felsősök a hátsó tornatermi bejáraton közlekednek. A tanítás végén viszont a főbejáraton át távozhat mindenki.
 • Intézményünkbe külsős látogató, csak halaszthatatlan okból, maszkban jöhet be, mégpedig szabályosan használt maszkban, vagyis nem az állon, az orr alatt viselve.
 • A kézfertőtlenítő használata szükséges, több helyen fertőtlenítő pontokat állítunk fel. A takarítás és a fertőtlenítés egész nap folyamatos lesz.
 • A napköziseket, vagy a későn távozókat kollégáim az udvarra kísérik, ott adják át a szülőknek. A felsős tanszobások viszont önállóan hagyhatják el az épületet. Ha valaki a szokottól eltérő időben vinné el adott napon a gyermekét, azt előre jeleznie kell az iskola felé.
 • A szülőkkel való kapcsolattartást, lehetőség szerint elektronikus formában oldjuk meg.
 • Az a gyerek, aki az iskolában lázas, vagy rosszul lesz, vagy egyéb tüneteket mutat, azt elkülönítjük, a szülőt értesítjük, addig a gyermeket felügyeljük.
 • Minden osztály a saját tantermét használja egész nap, szaktantermi rendszer nincs. Diákjaink idő függvényében, amennyire lehetséges lesz, a szüneteket, a testnevelés és a szabadidős foglalkozásokat az udvaron töltik. Rossz idő esetén minden osztály a saját folyosóján tartózkodik, vagy az osztálytermekben folyamatos szellőztetés mellett.
 • Az ebédeltetést az ebédlőben, a távolságtartás szabályait betartva, elnyújtott időintervallumban bonyolítjuk le, hogy ne legyenek egyszerre a megengedettnél többen az ebédlőben. Saját evőeszköz szigorú feltételek mellett használható.
 • Ha az idő megengedi, az intézmény ablakait folyamatosan nyitva tartjuk a szellőztetés miatt. Ez nagyon fontos, ezért a kedves szülőknek javasoljuk, hogy a gyermekeiket réteges öltözetben engedjék el az iskolába.
 • Úszás és korcsolyaoktatás bizonytalan ideig szünetel.

Intézményünk a szigorú szabályok betartásához a kedves szülők maximális együttműködését kéri.

Miskolc, 2020.08.31.                                                            Pataki Sándor

                                                                                             intézményvezető